RRETH NESH - BUNA SHPK

Kerkim
Go to content

Main menu:

BUNA SHPK qe nga themelimi i saj ne 1996 , ushtron aktivitetin ne fushen e prodhimit ne industrine e mobilimit ne nje zone industriale prej 6000 m2 , te paisur me nje teknologji moderne te kompjuterizuar , staf professional prej 35 persona, e bazuar ne nje sistem manaxhimi te cilesise sipas standarteve ISO 9001: 2008 e sistem manaxhimi te ambientit sipas standarteve ISO 14001:2004, standartet OHSAS 18001:2007, standarteve UNI EN ISO 3834-4: 2006 dhe manaxhim i integruar sipas standarteve PAS 99:2012,
Gjithashtu zhvillon nje aktivitet serioz ne fushen e tregtise me nje game te gjere artikujsh si pjese integrale e mibilimit te zyrave, shtepise , hotele, shkolla , institucione administrative e spitale.
BUNA SHPK ofron nepermjet experiences , teknologjise e cilesise specifike nje linje te gjere produktesh decorative , moderne , klasike e ekonomike duke plotesuar cdo lloj kerkese te klienteve.
Cilesia e produkteve, varieteti i modeleve , disenjot e vecanta dhe niveli i larte i sherbimit qe ne ofrojme jane avantazhet kryesore qe na bejne marken me te preferuar dhe te respektuar ne fushen e industries se mobilimit jo vetem ne Shqiperi por dhe ne zonen e Ballkanit .
 
Back to content | Back to main menu