PUNIME TONA - BUNA SHPK

Kerkim
Go to content

Main menu:

KUVENDI SHQIPERISE


Mobilimi ambjentit qendror te Kuvendit te Shqiperise.

Projekt i viti 2005

Mobilime Ambjentesh per Call Center


Projekti: Teleperformance

Lagjia 3, Rruga "Skenderbej", Durres


Viti 2015

Garderobe per veshje sipas porosise.


Projekt: Zbatuar ne Ambjente te ndryshme banimiOrendi te ndryshme me punime druri.

Dru i nje cilesie te larte qe permbush gjithe parametrat.

Paisje te ndryshme Spitalore, te importuara.
Cilesi e larte dhe cmime te aresyeshme

 
Back to content | Back to main menu